Op eendagjeutrecht.nl zoek en vind je de ideale dag activiteit in Utrecht... Overzichtelijk, compleet en voor iedereen!
Dagjes Utrecht in: Varen
 • 1 bedrijf gevonden
  • Foto Kano Verhuur Veenendaal
  • Kano Verhuur Veenendaal

   Bij Sport Totaal bent u aan het juiste adres voor kanotochten op het prachtige Valleikanaal. Wij verhuren comfortabele Canadese kano’s (inclusief zwemvesten), die ieder ruimte bieden aan twee tot vier personen.

   U kunt kiezen uit verschillende opstapplaatsen in Veenendaal (bijvoorbeeld het Stadspark, de Rode Haan of het Valleibad), Wageningen, Woudenberg en Rhenen. De totale kanoroute tussen Leusden en Rhenen beslaat ruim 40 kilometer.

   U kunt natuurlijk zelf bepalen hoe lang u vaart en welke route u wilt afleggen. Wij helpen u graag bij het kiezen van een passende route.

   Kano's worden altijd bezorgd en opgehaald door een instructeur van Sport Totaal. Voordat u in de kano stapt, ontvangt u een zwemvest, waterdicht tasje en zowel mondeling als schriftelijk een instructie. Kortom: alles voor een plezierig én veilig dagje uit!

   Wilt u er écht een dagje uit van maken? Bestel dan ook voor iedere deelnemer een echte knapzak met eten en drinken. Of kijk nog even bij onze dagarrangementen, waarbij u de tocht per kano zelfs nog kunt combineren met een stukje ouderwets steppen of fietsen

  • Rubriek: Varen
   Plaats: Veenendaal
   Bekijken