Op eendagjeutrecht.nl zoek en vind je de ideale dag activiteit in Utrecht... Overzichtelijk, compleet en voor iedereen!
Over ons

Over ons

EendagjeUtrecht.nl is dé start voor het plannen van uw dagje weg, uw uitje in de schitterende provincie Utrecht.

Met deze website werken we sinds 2013 dagelijks aan het ontwikkelen en uitbreiden van mogelijkheden voor een dagje wegeen uitje in de provincie Utrecht. EendagjeUtrecht.nl heeft nu een bestand van 100+ dagrecreatie activiteiten in de provincie Utrecht ons doel is, te gaan behoren tot de websites met het grootste aanbod aan dagrecreatie mogelijkheden in Nederland. 

EendagjeUtrecht.nl is een initiatief van Platform Dagrecreatie Utrecht. Dit platform is in het leven geroepen omdat na onderzoek, naar de beleving van dagrecreatie in Utrecht, bleek dat de dagrecreatiebedrijven in Utrecht beter zichtbaar en dus ook beter vindbaar moesten worden. Voor meer informatie of lidmaatschap van Platform Dagrecreatie Utrecht verwijzen wij u door naar de website.


Succesformule

Met EendagjeUtrecht betekenen we veel voor veel verschillende doelgroepen. Enerzijds de dagrecreatiebedrijven die beter zichtbaar en vindbaar worden. Daarnaast natuurlijk voor de dagrecreatie toerist die graag snel, overzichtelijk en compleet een beeld wil krijgen van wat er in Utrecht te beleven is. Ten slotte biedt de site ook meteen een overzicht voor het bedrijfsleven om een bedrijfsuitje of arrangement te plannen. Kortom: Overzichtelijk, compleet en voor iedereen.


Uw bedrijf op EendagjeUtrecht.nl?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor plaatsing van uw bedrijf op onze website te bespreken.
U kunt contact met ons op nemen via deze link.


Liever adverteren?
Kijk hier naar de mogelijkheden.
 

Een dagje Drenthe

Binnenkort een gezellig
dagje naar Drenthe?

Opzoek naar rust, ruimte of actie? Op eendagjedrenthe.nl vind je jouw ideale dagje Drenthe..Ga naar de site