Op eendagjeutrecht.nl zoek en vind je de ideale dag activiteit in Utrecht... Overzichtelijk, compleet en voor iedereen!
Dagjes Utrecht in: Gelderse Vallei Eemland
 • 2 bedrijven gevonden
  • Foto Klompenpaden
  • Klompenpaden

   In Utrecht zijn er 10-tallen klompenpadden te bewandelen. Het bijzonder aan het wandelen over een klompenpad is dat deze wandelingen gaan door echt agrarisch gebied. Het kan maar zo zijn dat je over een hek moet klimmen en oog in oog staat met een koe!
   De Klompenpaden zijn verschillend in afstand en staan goed aangegeven. Bij de langere routes is het mogelijk om een doorsteek te maken zodat er voor iedereen een gepaste afstand is te wandelen.

    

  • Gebied: Gelderse Vallei Eemland
   Plaats: De Bilt
   Bekijken
  • Foto Kano Verhuur Veenendaal
  • Kano Verhuur Veenendaal

   Bij Sport Totaal bent u aan het juiste adres voor kanotochten op het prachtige Valleikanaal. Wij verhuren comfortabele Canadese kano’s (inclusief zwemvesten), die ieder ruimte bieden aan twee tot vier personen.

   U kunt kiezen uit verschillende opstapplaatsen in Veenendaal (bijvoorbeeld het Stadspark, de Rode Haan of het Valleibad), Wageningen, Woudenberg en Rhenen. De totale kanoroute tussen Leusden en Rhenen beslaat ruim 40 kilometer.

   U kunt natuurlijk zelf bepalen hoe lang u vaart en welke route u wilt afleggen. Wij helpen u graag bij het kiezen van een passende route.

   Kano's worden altijd bezorgd en opgehaald door een instructeur van Sport Totaal. Voordat u in de kano stapt, ontvangt u een zwemvest, waterdicht tasje en zowel mondeling als schriftelijk een instructie. Kortom: alles voor een plezierig én veilig dagje uit!

   Wilt u er écht een dagje uit van maken? Bestel dan ook voor iedere deelnemer een echte knapzak met eten en drinken. Of kijk nog even bij onze dagarrangementen, waarbij u de tocht per kano zelfs nog kunt combineren met een stukje ouderwets steppen of fietsen

  • Gebied: Gelderse Vallei Eemland
   Plaats: Veenendaal
   Bekijken