Op eendagjeutrecht.nl zoek en vind je de ideale dag activiteit in Utrecht... Overzichtelijk, compleet en voor iedereen!
Disclaimer

Platform Dagrecreatie Utrecht © 2013


Copyright

Alle informatie op deze website wordt gepubliceerd onder Copyright © februari 2013. Alle rechten worden voorbehouden. Niets uit deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Platform Dagrecreatie Utrecht worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins hetgeen van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking. Aanvragen voor toestemming of verdere informatie dienen te worden gericht aan
info@eendagjeutrecht.nl


Disclaimer

Het ontwerp en de inhoud van deze site zijn met grote zorg ontwikkeld door Platform Dagrecreatie Utrecht. Platform Dagrecreatie Utrecht kan niet garanderen dat deze website foutloos of ononderbroken functioneert. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Platform Dagrecreatie Utrecht aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Deze website bevat links of verwijzingen naar websites van derden. Platform Dagrecreatie Utrecht heeft geen invloed op (de inhoud van) die websites en kan dan ook niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de gepresenteerde informatie op die websites.


Privacy

De Wet bescherming persoonsgegevens geeft regels voor een zorgvuldige omgang met de persoonsgegevens. Uiteraard respecteert de Platform Dagrecreatie Utrecht de privacy van haar bezoekers. De persoonsgegevens die verstrekt worden, zullen nooit worden verkocht of doorgegeven aan derden zonder schriftelijke toestemming van de betrokkene. Zij worden gebruikt voor ons eigen relatiebeheersysteem en de mogelijkheid voor de diensten waarvoor u ze aan ons toevertrouwd.

Een dagje Drenthe

Binnenkort een gezellig
dagje naar Drenthe?

Opzoek naar rust, ruimte of actie? Op eendagjedrenthe.nl vind je jouw ideale dagje Drenthe..Ga naar de site