Op eendagjeutrecht.nl zoek en vind je de ideale dag activiteit in Utrecht... Overzichtelijk, compleet en voor iedereen!
Adverteren

EendagjeUtrecht.nl is dé website die, zeer overzichtelijk en uitgebreid, dagrecreatie mogelijkheden in de provincie Utrecht weergeeft. Ons doel is hetzelfde als dat van u. Het sterker zichtbaar worden en het versterken van de positionering van uw bedrijf. Een partnership met EendagjeUtrecht.nl is krachtig, zeer betaalbaar en met goed aantoonbare resultaten.

Meer informatie over Een dagje Utrecht vindt op de website van Platformdagrecreatie Utrecht. www.platfromdagrecreatieutrecht.nl
 


Uw bedrijf op EendagjeUtrecht.nl?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor plaatsing van uw bedrijf op onze website te bespreken.
U kunt contact met ons op nemen via deze link.

 


Advertentie

Op de website van EendagjeUtrecht.nl wordt gewerkt met roterende advertenties. De verschillende advertenties staan steeds per 2 op de site. De omloopsnelheid is 4 seconden met een maximum van 10 advertenties. Uw advertentie verschijnt dus zeker om de 16 seconden in beeld. Deze slideshow wordt op, zowel de homepage als alle pagina?s met zoekresultaten van, EendagjeUtrecht.nl weergegeven. Nog meer kans dus om gezien te worden.

De minimale afnameduur van een advertentieruimte is 1 maand. Vooraf wordt een periode vastgesteld en gefactureerd. Ruim voor het aflopen van de advertentieperiode vindt overleg plaats, waarbij ook de mogelijkheid tot verlenging wordt besproken; dit onder voorbehoud van beschikbaarheid.

De advertentie bestaat uit een afbeelding van 686 pixels breed en 353 pixels hoog met daaronder een koptekst en een subtitel. De koptekst mag maximaal 20 karakters lang zijn en de subtitel heeft een maximum van 35 karakters. De advertentie linkt door naar de door u opgegeven website. Kijk op EendagjeUtrecht.nl voor voorbeelden van advertenties.


Google Analytics

EendagjeUtrecht.nl werkt met Google Analytics. Op aanvraag kunnen de bezoekersaantallen worden opgevraagd en ook analyses met betrekking tot het doorlinken van de advertentie zijn hierdoor inzichtelijk.


In de spotlight?

Wilt u een plaatsing in de rubriek "in de spotlights"?
Vul het contactformulier in en zet uw bedrijf een maand lang in de spotlights.
Neem contact op met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Een dagje Drenthe

Binnenkort een gezellig
dagje naar Drenthe?

Opzoek naar rust, ruimte of actie? Op eendagjedrenthe.nl vind je jouw ideale dagje Drenthe..Ga naar de site